Hotelophold i Aarhus på boutiquehotel Villa Provence

Det perfekte sted til et weekendophold eller andet i smilets by

Et ophold på Villa Provence er noget helt særligt. Det er kombinationen af dansk hygge og franske omgivelser, som kan danne base for et romantisk weekendophold i Aarhus, et par afslappede feriedage med masser af gode oplevelser tæt på eller en komfortabel overnatning som forretningsrejsende. Her kan du læse mere om de mange muligheder, der er på vores hotel, og hvordan du kan få det bedste ud af dit ophold i Aarhus.

Velkommen til et hotel i Aarhus centrum, der er noget for sig selv

Når du tjekker ind i vores loungeområde, bliver du mødt af den franske stemning med det samme. Alle møbler og plakater er hentet fra sydfranske områder for at skabe så autentisk en stemning, som overhovedet muligt. Det er en gennemgående stemning, som du også finder rundt på hotellets faciliteter og naturligvis også på dit værelse, der er alle er unikt indrettet med franske møbler og stemningsfuld dekor. I forlængelse af loungen kan du lave din helt egen cocktail fra vores velassorterede tillidsbar – og hvis vejret tillader det, kan du tage den med ud i vores smukke, brostensbelagte gårdhave, der er designet i samarbejde med blomsterkunstner Tage Andersen.

Lad vores franske oase være din komfortable base på dit besøg i Aarhus midtby

Uanset om du leder efter et indbydende sted til det romantiske weekendophold eller har andre ærinder i byen, håber vi, at vores boutiquehotel har alt det, du søger. Vi er stolte over at have mange loyale stamgæster, der regelmæssigt besøger os, samt at vores hotel nu er anbefalet i den anerkendte Michelin-guide.

Eksklusivt Nytårsophold i hjertet af Aarhus

Med Villa Provence & Restaurant Havnær

Vores Nytårsophold er naturligvis også noget ganske ganske særligt. Og selvsagt kun muligt at booke på et tidspunkt af året. Derfor er det også et enormt eftertragtet ophold, som vi år efter år melder udsolgt. 

Ikke nok får vi fornøjelsen af jeres besøg på her i vores franske oase, men Restaurant Havnær har fornøjelsen af at forkæle jer med en udsøgt nytårsmenu som vi selvfølgelig sørger for at fragte jer til og fra. 

Oplev et bredt udvalg af Aarhus’ seværdigheder på dit weekendophold

Beliggenheden af vores hotel inviterer til, at du tager et par dage, hvor du kan besøge nogle af byens største attraktioner, muligheder for shopping og mange spændende seværdigheder hele weekenden. Til fods kan du let komme til AroS, hvor “Regnbuen” byder på en fabelagtig udsigt over byen, og Dokk1, som også er et af byens nye vartegn. På en lidt længere tur kan du for eksempel også besøge Tivoli Friheden og Moesgaard Museum, der begge byder på forskelligartede oplevelser af storslået karakter.

Det perfekte hotel til at opleve alle seværdighederne i byens pulserende hjerte 

Derudover kan du glæde dig til at lægge vejen forbi nogle af de gode restauranter og caféer, der findes i Aarhus centrum – heriblandt det klassiske latinerkvarter, Åboulevarden og Aarhus Street Food. Alt det og meget mere til kan du besøge med mulighed for at vende tilbage til den skønne base på hotellet rig på oplevelser fra de mange seværdigheder. Giv dig hen til at opleve byens oplevelser på et weekendophold eller en miniferie i de perfekte rammer, hvor du får noget af det bedste med hjem i bagagen. 

Mangler du flere oplevelsestips til dit weekendophold i Aarhus

Som en del af kernen i den charmerende by ved vi selvfølgelig lidt om, hvad der rører sig, og hvor der kan gemme sig en god oplevelse på dit ophold hos os, hvis du har lyst til at komme ud og smage på byens mange kulturelle, gastronomiske og naturlige tilbud. Derfor har vi skrevet en lille guide til dig, der gerne vil inspireres til at få det bedste ud af dit weekendophold på Hotel Villa Provence i Aarhus. Ellers er du også meget velkommen til at spørge os om aktuelle begivenheder i receptionen under dit ophold.

 

Eksklusivt nytårsophold i hjertet af Aarhus

Vores nytårsophold er naturligvis noget ganske særligt og kan kun bookes på et bestemt tidspunkt af året. Derfor er det også et enormt eftertragtet ophold, som vi år efter år melder udsolgt. Det skyldes måske muligheden for at fejre nytåret med den ekslusivitet og ekstravagance, der hører sig til på en sådan aften – men uden at du behøver at røre en finger.

Ikke blot får vi fornøjelsen af jeres besøg på her i vores franske oase, men Restaurant Havnær har fornøjelsen af at forkæle jer med en udsøgt nytårsmenu, som vi selvfølgelig sørger for at fragte jer til og fra. Gå ind og se det udførlige program for en ganske særlig miniferie ved årsskiftet med god stemning og eksklusive smagsoplevelser på restaurant med udsigt over Aarhus Bugt, hvor du også har mulighed for at komme ud og opleve byen lidt på egen hånd.

Med den store efterspørgsel vi hvert år oplever har vi besluttet af åbne for forhåndsreservation allerede nu, da mange af vores dejlige gæster ønsker at reservere deres plads allerede inden afrejse fra årets nytårsophold.

 

Behagelige ophold for forretningsfolk

Vi har samlet en masse forskellige spørgsmål, som vi ofte bliver stillet af vores gæster, når de skal booke et ophold på vores hotel. Det er blandt andet spørgsmål om parkeringsmuligheder, kæledyr, tilgængelighed og information for allergikere.

Dem kan du finde svar på i vores udførlige FAQ – og du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis der er nogle relevante oplysninger, du ikke kan finde herinde. Vi vægter nemlig også det gode værtskab højt.

 

Hyppigt stillede spørgsmål i forbindelse med weekendophold mv. på Villa Provence i Aarhus

Vi har samlet en masse forskellige spørgsmål, som vi ofte bliver stillet af vores gæster, når de skal booke et ophold på vores hotel. Det er blandt andet spørgsmål om parkeringsmuligheder, kæledyr, tilgængelighed og information for allergikere.

Dem kan du finde svar på i vores udførlige FAQ – og du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis der er nogle relevante oplysninger, du ikke kan finde herinde. Vi vægter nemlig også det gode værtskab højt.