Få en firmaaftale på hotelovernatning på vores boutiquehotel i Aarhus C

Lad os give dig et fast tilbud på overnatning til fordelagtige priser

Sætter du pris på at vågne veludhvilet op på et dejligt hotel, når du er af sted i arbejdsmæssigt medfør? Så tilbyder vi dig en god firmakundeaftale, som gør, at der er gode besparelser, hvis du vælger Villa Provence til dine kommende overnatninger i Aarhus. 

En fordelagtig aftale, der er tilpasset dine behov 

Har du lyst til at finde ud af, hvor meget du kan spare på en firmakundeaftale – så udfyld kontaktformularen nedenfor med det samme. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud fra os, som tager udgangspunkt i din situation.  Vi glæder os til at høre fra dig.

 

På vores anerkendte boutiquehotel i Aarhus C finder du blandt andet:

 

  • skønt hotel med unikke værelser
  • bekvemmelig beliggenhed
  • dejlig brostensbelagt gårdhave
  • Tillidsbar med mulighed for at mixe dine egne drinks
  • inkluderet signaturmorgenmad
Previous slide
Next slide
Rabat på overnatning
Gratis WiFi
Perfekt beliggenhed
Værter tilgængelige 24/7
Hurtig check-in

Lad os kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale om en attraktiv firmaaftale på hotelovernatning i Aarhus

Få firmarabat på overnatninger

Er I klar til at sikre gode besparelser på hotelovernatninger hos Villa Provence? Det eneste, I skal gøre, er at udfylde formularen nedenfor. Det er en hurtig, nem og uforpligtende proces. Vores erfarne medarbejdere vil skræddersy den mest attraktive firmaaftale, der passer til jeres virksomheds behov ud fra jeres kommende dialog.

En oplagt oase for den kvalitetsbevidste forretningsrejsende

Grundet vores hotel unikke charme og centrale beliggenhed har vi allerede en del private stamgæster, men vi vil naturligvis også gerne byde dig velkommen som forretningsrejsende, hvis du sætter pris på, at din faste base har lidt mere at byde på end blot en seng at sove i.

Anerkendt hotel med mange relevante fordele

På Villa Provence har du et eksklusivt boutiquehotel i hjertet af Aarhus, der giver dig let adgang til det hele i midtbyen. Desuden ligger det tæt på Havnegade, som er et effektivt forbindelsesled til nogle af de store ind- og udfaldsveje. Endelig skal du glæde dig til hotellets eksklusive franske atmosfære, der skabes af det sydfranske interiør, samt den lækre signaturmorgenmad, som hver dag serveres med friskbrygget kaffe. Det er nogle af grundene til, at vi er blevet kåret som Travellers’ Choice i 2022 og anbefalet i Michelin-guiden i 2023. 

Skønne værelser med plads til fordybelse

Vores 39 værelser er alle forskelligt indrettet. Men selv på vores enkeltværelser er der arrangeret en lille skrivebordsplads, så du har mulighed for at lave lidt administrativt arbejde i ro og mag på værelset. 

Du kan læse mere om vores forskellige værelsestyper her på hjemmesiden – og har du særlige behov i forbindelse med dit ophold, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 86 18 24 00.