Faciliteter på Villa Provence

Moderne faciliteter i Aarhus centrum

Boutiquehotel Villa Provence er beliggende i hjertet af Aarhus og byder på moderne faciliteter kombineret med fransk stemning. Allerede i loungen kan man for alvor mærke, hvordan hele hotellet er indrettet i sydfransk stil. 

Vores 39 værelser har alle det til fælles, at de er indrettet individuelt i provencalsk stil med kringlede lysekroner, farverige vægge, ekstravagant udsmykning og håndplukket interiør hentet hjem fra Sydfrankrig. Værelserne spænder bredt fra luksuriøse og rummelige suiter med eget badekar til superiorværelser, dobbeltværelser og enkeltværelser.

morgenmad

Der er mulighed for at nyde lækker morgenmad

BILOPLADNING

Oplad din elbil for 150 kr. pr. opladning

BAR LOUNGE

Nyd en cocktail i vores hyggelige lounge

Gratis WiFI

Der er gratis Wi-Fi på hele Villa Provnce

Reception

Har du brug for noget? Ring blot til receptionen.

lokation

Vi er placeret få minutter fra byens centrum

PARKERING

Privat aflåst parkering 195 kr. pr. døgn

skrivebord

Vi har skrivebord og stole på vores værelser

firmaaftale

Vi tilbyder attraktive firmaaftaler med faste rabatter

gårdhave

Nyd en varm kop kaffe i vores brostensbelagte gårdhave

fladskærms tv

Der er fladskærms TV på alle vores værelser

Badekar

Der er badekar på en del af vores værelser

Gårdhave

En lille oase midt i Aarhus

Når man ankommer til Villa Provence og går gennem porten fra Fredens Tov, ankommer man til hvad mange betegner som en lille oase midt i Aarhus. Vores gårdhave, som er omgivet af bygninger med værelser er kreeret af blomsterkunstneren Tage Andersen. Som gæst er hjertens velkommen til at nyde denne idylliske oase med lyden af rislende vand fra springvandet.

Af hensyn til andre gæster, som især om morgenen gerne vil sove med åbne vinduer, lukker vi gårdhaven kl. 23.00. Undtagelse til reglen er selvfølgelig, hvis I som kærestepar ønsker at nyde en sommeraften i absolut stilhed, eller hvis man lige skal have en godnatsmøg inden sengetid. Rygning er kun tilladt i gårdhaven. 

Parkering & ladestationer

I hotellets private gård

Når du bor på Villa Provence, kan du tilkøbe en parkeringsplads i vores gård til 185,- fra kl. 14 til kl. 14 dagen efter. Hvis du skulle komme tidligere, og hvis der er plads, er du selvfølgelig velkommen til at holde bilen på matriklen. 

Vi har to ladestationer til elbiler, hvor en opladning koster 150,- pr. ladning. De tilbydes efter “først-til-mølle” princippet. 

Caféen på Villa Provence

Caféen på Villa Provence ligger under receptionen, hvor man går ned ad trappen fra indgangen ved gårdhaven. Umiddelbart vil det jo så være logisk at sige, at caféen dermed ligger i kælderen af Fredens Torv 12. Men rent byggeteknisk betegnes caféen faktisk som stueetagen, selvom vinduerne næsten er helt nede ved fortovet. 

Caféen benyttes primært til at servere Villa Provences efterhånden berømte signaturmorgenmad baseret på økologiske råvarer. Caféen kan også lejes  til afholdelse af møder, photoshoots eller mindre selskaber ved forespørgsel i receptionen. 

Lounge med Tillidsbar

Mix din egen cocktail

Vores hyggelige lounge kan altid benyttes til afslapning og hygge til tonerne af fransk café-musik. I loungen har vi en “lav-selv-drink” bar, hvor du som gæst kan skænke et glas af husets vin, åbne en øl eller sodavand samt mikse din yndlingsdrink som var du hjemme i egen stue. Vi beder blot om, at du skriver dit værelsesnummer på sedlen. 

Gaveshop

Eksklusive produkter

Har du glemt tandbørsten eller souvenirs til dem derhjemme? 

I receptionen finder du et udvalg af eksklusive produkter – perfekte til dit ophold eller som gave til en kær. Gavehoppen byder bl.a. på badeprodukter fra Molton Brown, Villa Provences populære morgenkåbe, diverse bøger og naturligvis en tandbørste til dig, der har glemt din egen derhjemme. 

Snacks by Cortsen

Forsyn dig med snacks i særklasse

Vi er glade for at introducere Snacks by Cortsen på Villa Provence – en eksklusiv snackkollektion, der passer perfekt ind i vores hotels unikke atmosfære og kvalitetsfokus. Snacksene er ikke bare snacks, men noget udover det sædvanlige og er omhyggeligt udvalgt til at komplimentere vores hotel og udvalg af drikkevarer i Tillidsbaren.

Men Snacks by Cortsen er ikke kun tilbehør til dine drikkevarer. De kan også nydes alene som en særlig forkælelse, der tilføjer et strejf af ekstra luksus til dit ophold. Uanset om du vælger at nyde dem i baren eller tage dem med tilbage til dit værelse, vil de utvivlsomt berige din oplevelse hos os.