faciliteter

føl dig hjemme, når du er ude

På Villa Provence er det utroligt vigtigt for os, at du føler dig hjemme – og at du kan mærke den franske atmosfære. Derfor er hotellet udsmykket med autentiske plakater, møbler og finurligheder fra Frankrig. 

Alle vores værelser har unikke og særprægede deltaljer, og de er indrettet individuelt i provencalsk stil. På alle værelserne ligger der bådekåber og tøfler klar, så du kan føle dig hjemme, når du er på Villa Provence.

Vi tilbyder aflåst parkering i vores private gårdhave for 135 kr. pr. døgn – dog stiger p-afgiften til DKK 155,- pr. døgn fra den 1. oktober. Derudover er der også gratis handicap parkering få meter fra hotellet.

morgenmad

Der er mulighed for at nyde lækker morgenmad

BILOPLADNING

Oplad din elbil 150 kr. pr. opladning

BAR LOUNGE

Nyd en drink i vores hyggelige lounge

Gratis WiFI

Der er gratis WiFi i alle vores rum 

Reception

Har du brug for noget? Ring blot til receptionen.

lokation

Vi er placeret få minutter fra byens centrum

PARKERING

Privat aflåst parkering 135 kr. pr. døgn

skrivebord

Vi har skrivebord og stole på vores værelser

firmaaftale

Det er muligt at lave fimaaftaler med hotellet 

gårdhave

Vores charmerende gårdhave er altid åben 

fladskærms tv

Der er fladskærms TV på alle vores værelser

Badekar

Der er badekar på en del af vores værelser

VillaProvence_RAISFOTO_2137

bæredygtighed

bühlmann believe

Villa Provence er en del af Familien Bühlmann, hvor vi har store ambitioner om at være en bæredygtig hotelkæde. Vi arbejder altid hen imod en grøn fremtid, hvorfor der er stor fokus på klimavenlige og holdbare løsninger på hotellet. 

Sammen med de andre hoteller har vi udviklet konceptet Bühlmann Believe, der illustrerer koncernens ambitiøse bæredygtighedspolitik. Mød eksempelvis vores receptionist, der har skiftet papirblokken ud med digitale værktøjer, oldfruen der bruger bæredygtige og miljømærkede rengøringsmidler, hotelværten der investerer i langtidsholdbar inventar og meget mere.