villa provence

Fransk boutiquehotel i hjertet af Aarhus

På Fredens Torv i Aarhus drager hundredvis af travle mennesker forbi hver eneste dag. Gaden i sig selv er spækket med et bredt udvalg af restauranter og bodegaer, og har desuden en ikonisk indgang til “Posthussmøgen”, der for mange Aarhusianere er en velkendt smutvej til Søndergade – også kendt som Aarhus’ gågade. 

Selvom man ikke skulle tro det, ligger der også en lille oase gemt midt i byens travlhed på Fredens Torv nr. 10. Bag den lyse facade og den smalle port, ligger Villa Provence. Et lille fransk boutiquehotel med 39 værelser, der alle er indrettet individuelt i provencalsk stil med kringlede lysekroner, farverige vægge, ekstravagant udsmykning og håndplukket interiør hentet hjem fra Sydfrankrig. De 39 hotelværelser spænder bredt fra luksuriøse og rummelige suiter med eget badekar til superiorværelser, dobbeltværelser og enkeltværelser.

 

Originalt interiør fra sydfrankrig

I hotellets lounge fortsætter den provencalske indretning med originale plakater fra Frankrig, blomstret sofabetræk og farverige kakkelborde med mønstret motiver. I hjertet af loungen finder du hotellets tillidsbar, hvor der er mulighed for at nyde en varm espresso eller en kold pastis – en dejlig klassiker fra Frankrig. 

Hvis vejret tillader det, kan du tage din kaffe eller cocktail med ud i vores private, brostensbelagte gårdhave. Her kan du sætte dig godt til rette i én af de hyggelige kroge og nyde den rislende lyd fra springvandet og det smukke syn af vores hortensia buske.

Velkommen til Villa Provence. 

Travellers choice 2022

Villa Provence er igen i år blevet kåret som “Travellers Choise” på Tripadvisor. Baseret på anmeldelser og meninger fra rejsende fra hele verden, anerkender denne årlige pris de bedste tursitvirksomheder med hensyn til service, kvalitet og kundetilfredshed på tværs af en række kategorier. 

Spisemærket i sølv

60-90% økologi

Villa Provence har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det betyder, at 60-90% at de varer vi køber og tilbyder vores gæster er økologiske. 

Dette kan bl.a. smages i vores populære signaturmorgenmad, hvor størstedelen af alle vores råvarer er økologiske. 

en del af familien bühlmann

Familien Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver seks hoteller i Jylland. Udover Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus og Peak 12 Hotel i Viborg. 

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt.  

Familien Bühlmann drives af Anemette og Danni Bühlmann, der er tredje generation i familievirksomheden.