om villa provence

en fransk oase

Villa Provence er en lille atmosfærefyldt oase placeret i hjertet af Aarhus. Vores 35 værelser og 4 suiter er alle indrettet individuelt i provencalsk stil. Vi ønsker at give hotellets gæster en oplevelse udover det sædvanlige, hvorfor du oplever en udpræget personlig service og opmærksomhed, så du kan føle dig hjemme, når du er ude. 

Når du tjekker ind i vores hyggelige loungeområde, kan du nyde en varm espresso eller en kold pastis – en dejlig klassiker fra Frankrig. 

 

skønne faciliteter

som at være i sydfrankrig

Villa Provence går vi højt op i, at du oplever den sydfranske stemning på vores hotel. Derfor har vi også indrettet alle vores værelser i provencalsk stil med særprægede, originale møbler og plakater fra Frankrig. 

en del af familien bühlmann

6 hoteller i jylland

Villa Provence er en del af Familien Bühlmann, der driver 3. generation af den stolte hotel- og restaurantvirksomhed med liv og sjæl. Udover Villa Provence består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg, Peak 12 i Viborg og det nyeste skud på stammen: Slotshotellet i Aalborg som vi overtager den 1. juli 2021.