Overnatning på fransk boutique-hotel i hjertet af Aarhus

39 unikke værelser efter klassisk fransk forbillede

Har du lyst til at bo på et hotel, der giver dig en ganske særlig oplevelse og ikke bare et sted at overnatte? På Villa Provence er vi glade for at kunne invitere dig ind på vores boutique-hotel til en fransk-inspireret overnatning, som er for dig, der sætter pris på hoteller, der har en helt særlig stemning over sig. Det er en stemning, der gennemsyrer hele hotellet; fra det ydre og vores smukke gårdhave, til fællesområderne med honest bar-konceptet og den lille intime spisesal – og så naturligvis værelserne, som alle er unikt indrettet. 

Her kan du forvente en overnatning med historie, værdi og skøn atmosfære. En oplevelse, som fæstner sig i krop og sjæl, og som er værd at tage med sig hjem. Derfor er vi også stolte over at kunne sige, at vores hotel er anbefalet i den anerkendte Michelin-guide 2023.

Vi glæder os til at gøre din næste overnatning i Aarhus til noget helt specielt.


Skønne værelser i romantisk stil og med skønne faciliteter

Alle vores værelser er unikke og individuelt indrettet i provencalsk stil. Alle værelser har eget toilet og bad, føntørrer, badekåbe og tøfler, fladskærms tv, radio og gratis Wi-Fi. Der er køleskab på samtlige værelser inkl. to postevand på husets regning. 

Vores 39 værelser spænder fra store og luksuriøse suiter med eget badekar til superiorværelser, dobbeltværelser og enkeltværelser. Her er noget for de fleste, hvad enten du er i byen i forbindelse med business eller fornøjelse. 

Se billeder af, hvad du kan forvente af din overnatning i Aarhus på Villa Provence

I billedgalleriet til højre kan du se nogle af vores udvalgte billeder af, hvordan du blandt andet kan bo og nyde dit ophold, når du booker et ophold hos os i smilets by. Lad dig inspirere af den karakteristiske gode stemning og gør dig klar til at lade dig forkæle på et autentisk hotel, som er indbydende og stilfuldt med inspiration fra det sydlige Frankrig – men ikke mindst sit helt eget.

Læs mere om forskellene på vores værelsestyper

På Villa Provence finder du mange forskellige overnatningsmuligheder. Lige fra vores eksklusive suiter med lysekrone og fritstående badekar til hyggelige minisuiter, komfortable dobbeltværelser og enkeltværelser. Fælles for dem alle er, at de er holdt i den unikke stil, som gør vores boutique-hotel til det foretrukne valg hos mange, når de skal bruge en overnatning i Aarhus.

Kig dig omkring i de forskellige værelsestyper og vælg lige nøjagtig den grad af luksus, du kunne tænke dig.

Suite

Vores suiter er ren forkælelse og egner sig perfekt til bryllupsnatten eller andre festlige lejligheder. 

Superior dobbeltværelse

Vores superiorværelser er rummelige og hyggelige samt indrettet i fransk landstil. 

Deluxe dobbeltværelse

Vores deluxe dobbeltværelser er rummelige, og kan betegnes som minisuiter. 

Dobbeltværelse

Vores dobbeltværelser er små og hyggelige med skråvægge og romantiske detaljer. 

Enkeltværelse

Vores enkeltværelser egner sig perfekt for forretningsrejsende og singler på visit i Aarhus. 

Ønsker du hjælp til at booke en overnatning i Aarhus hos os?

Den personlige oplevelse bor ikke blot i vores smukke omgivelser. Vi vil også gerne gøre vores bedste for, at din overnatning bliver så behagelig som mulig. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette overnatningsmulighed. Det gælder også, hvis du har særlige ønsker eller behov i forbindelse med dit ophold på Villa Provence.

Ring til os på telefon +45 86 18 24 00 eller skriv en mail til hotel@villaprovence.dk – så gør vi vores bedste for at sikre dig en behagelig hotelovernatning i Aarhus.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål i forbindelse med dit ophold?
Nedenfor kan du se svar på de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet.

Det perfekte sted til en overnatning i forbindelse med et besøg i smilets by

Hos Villa Provence får du ikke blot fornøjelsen af at på et af de bedst bedømte hoteller i byen. Beliggenheden giver dig nemlig også mulighed for at få et væld af de store oplevelser i Aarhus med i bagagen. Lige uden for hotellets dør venter der nogle af de store klassikere i byen, som både lokker med det moderne og det historiske i den jyske hovedstad. 

Masser af besøgsværdige steder tæt på

Forkæl for eksempel dig selv med en tur på badeanstalten, slå et smut ned gennem Posthussmøgen eller tag ned og se Dokk1 på havnen, hvor der også er arrangementer og udstillinger. Der er mange muligheder i Aarhus. Og når du bor hos os, er du tæt på kernen af byens pulserende liv og de kulturelle, gastronomiske og kommercielle tilbud, der ligger her.

Få flere tips til oplevelser i Aarhus centrum

Samtidig har du den mest rolige og hyggelige base på vores hotel, hvor du kan finde ro og afslapning både på værelset, i baren og i gårdhaven, når vejret er til det. Er du interesseret i at læse mere om, hvad byen har at byde på, har vi samlet nogle relevante oplevelsestips til dig, som alle ligger inden for bekvemmelig afstand fra vores hotel i hjertet af Aarhus.  

Læs flere gode tips til oplevelser tæt på hotellet