Velkommen til et hotel i Aarhus centrum med franske fornemmelser og en helt unik stemning

French boutique hotel in the heart of Aarhus

På Fredens Torv 10, bag den lyse facade og den smalle port, ligger Villa Provence. Et lille fransk boutiquehotel med 39 værelser, der alle er indrettet individuelt i provencalsk stil med kringlede lysekroner, farverige vægge, ekstravagant udsmykning og håndplukket interiør hentet hjem fra Sydfrankrig.

Oplev en lille bid af Frankrig midt i smilets by

Her kan du glæde dig til en eksklusiv hoteloplevelse, som du ikke har prøvet det før. Det vil sige med mindre, at du er en af de mange loyale stamgæster, der elsker at bo her, hver gang de har brug for et hotel i Aarhus. Men selvfølgelig har vi også plads til dig, så længe du booker dit værelse i god tid – for vi er stolt af at kunne sige, at vores lille boutiquehotel er blandt de mest populære hoteller i byen for folk, der ønsker sig lidt ud over det sædvanlige i forbindelse med deres ophold.

BENEFITS OF DIRECT BOOKING

When you book directly through our website, you are always guaranteed
good benefits included in your stay.
The benefits apply to all Bühlmann hotels when booking online on our website.

Free breakfast

Start the day with a delicious breakfast.

Option for early check-in

We offer early check-in to your room subject to availability. As soon as the room is ready for check in, we will send a door code via text message.

Free coffee to go

We will send you on your way with a cup of coffee before you leave.

The best rate

We always give you the best rate. If you find a cheaper rate elsewhere, we will match it.

SIGNATURE BREAKFAST

Mediterranean-inspired delicacies

The breakfast at Villa Provence is often highly praised by many regulars and reviewers. We’re always on the lookout for the best French and Mediterranean delicacies.

We serve breakfast in our cosy café from 07.00–10.00 on weekdays. Saturdays and Sundays from 07.00–10.30. You can have breakfast served in your room for a supplement of DKK 65.

Lav-selv drinks i Tillidsbaren

Glæd dig til at besøge vores populære Tillidsbar på vores hotel i Aarhus midtby

Kig forbi vores hyggelige lounge og mix din egen drink. Vi har alle de gode ingredienser til den bedste version af din yndlingsdrink og står selvfølgelig klar til at assistere dig, hvis du har brug for hjælp.

UNDER THE OPEN SKY

Visit our atrium

Our lovely cobbled atrium is surrounded by tall linden trees and gurgling water fountains. The atrium was designed in collaboration with floral artist Tage Andersen, and is the perfect place to enjoy a chilled glass of wine, a pastis or a hot cup of coffee.

Book et hotel i Aarhus

Med en indretning og stil i særklasse

De 39 hotelværelser spænder bredt fra luksuriøse og rummelige suiter med eget badekar til superiorværelser, dobbeltværelser og enkeltværelser.

I hotellets lounge fortsætter den provencalske indretning med originale plakater fra Frankrig, blomstret sofabetræk og farverige kakkelborde med mønstret motiver. I hjertet af loungen finder du hotellets Tillidsbar, hvor der er mulighed for at nyde en kold pastis – en dejlig klassiker fra Frankrig.

Gode oplevelser i gåafstand fra hotellet

Udforsk det Aarhusianske kulturliv

Vores hotel tilbyder ikke blot en unik indkvartering, men også en fantastisk beliggenhed, der gør det nemt at udforske mange forskellige kulturelle oplevelser i gåafstand. En af byens helt store seværdigheder er ARoS, der er et af Nordeuropas største kunstmuseer. Her finder I en omfattende samling af betydningsfulde værker af både danske og udenlandske kunstnere, ligesom en tur i det farverige panorama på toppen af bygning, der giver dig et spektakulært vue ud over byen, er et must.

Hvis du ønsker at udforske byen og se, hvad der sker, er det oplagt at begynde i Latinerkvarteret, der ligger lige ved siden af vores hotel i Aarhus. Området er særligt kendt for sine farverige huse, brostensbelagte gader og et væld af små butikker, caféer og restauranter, der er lige til at gå på opdagelse i.

Der er altid noget interessant at opleve i Aarhus, som er kendt for sin dynamiske kulturscene og imponerende arkitektur. Har du brug for flere gode tips til oplevelser, kan du blandt andet finde dem på VisitAarhus’ hjemmeside.  

Ofte stillede spørgsmål om vores franske hotel i Aarhus midtby

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får, inden folk booker værelse på Villa Provence først gang. Hvis du ikke finder det svar, du søger, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 8618 2400 eller sende os en e-mail på hotel@villaprovence.dk.

Et boutiquehotel er i vores optik et lille, eksklusivt og luksuriøst hotel, der adskiller sig fra større kædehoteller ved at tilbyde en mere personlig og unik oplevelse for sine gæster. Boutiquehoteller er karakteriseret ved deres intime atmosfære, individuelle design og en høj grad af opmærksomhed på detaljer.

Dermed er Villa Provence et tydeligt eksempel på et boutiquehotel. Det begrænsede antal værelser skaber en følelse af eksklusivitet, og som går godt i spænd med den personlige service, vi giver vores gæster på alle Bühlmann-hoteller. Her er vores ufravigelige fokus på at levere en ekstraordinær kundeoplevelse gennem hotellets rammer og mødet med vores opmærksmme og hjælpsomme personale, der giver dig en følelse af at være værdsat og forkælet.

Indrømmet – Tillidsbaren er måske ikke et direkte selvforklarende koncept. Tillidsbaren hedder. som den gør, fordi den bygger på en gensidig tillid mellem vores gæster og os. Her kan du nemlig selv gå i baren og mixe din yndlingsdrink, skænke et glas vin eller tage en øl i køleskabet. Herefter noterer du bare, hvad du har taget, så vi kan afregne senere.

Det giver et hyggeligt og uformelt miljø, som er med til at skabe den særlige stemning på vores hotel i Aarhus. Vores tillidsfulde selvbetjeningskoncept er en unik oplevelse, der fungerer mindst lige så godt som klassisk betjening – måske endda bedre. Det er blot endnu en af de ting, der gør Villa Provence til sin helt særegne oplevelse. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en eksklusiv hoteloplevelse, som du ikke har prøvet før?