Skarpe Priser i vinteren

brug Vinteren i aarhus

Smukke dekorationer, varm kaffe og kakao i gårdhaven og lune aftner i loungen. Brug vinteren i Smilets By og forkæl dig selv med en hyggelig og nærværende overnatning på vores charmerende boutiquehotel. Hele vinteren har vi skarpe priser på overnatning inkl. morgenmad. 

Aarhus bugner af spændende seværdigheder og aktiviteter hele vinteren – nedenfor kan du gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder. 

Villa provence julevindue
MORGENMAD PÅ VILLA PROVENCE

gratis morgenmad

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Villa Provence har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i Bronze af Fødevarestyrelsen. Det betyder, at 30-60% af alle hotellets føde- og drikkevarer er økologiske. 

Dette kan tydeligt ses på vores signaturmorgenmad, hvor langt størstedelen af råvarerne er økologiske. Du kan blandt andet glæde dig til at smage økologisk fairtrade-kaffe lavet af Pacamara-bønnen, økologisk græsk yoghurt og frugt, økologisk spejlæg, 3 slags økologiske brød og meget mere. 

nyd varmen i tillidsbaren

Vores populære lounge kan altid benyttes til afslapning og hygge til tonerne af fransk café-musik. I loungen har vi en “lav-selv-drink” bar, hvor du som gæst kan skænke et glas af husets vin, åbne en øl eller sodavand samt mikse din yndlingsdrink som var du hjemme i egen stue. Vi beder blot om, at du skriver dit værelsesnummer på sedlen. 

 
 
Tillidsbaren

Det sker i Aarhus

Hele vinteren kan du opleve spændende events og seværdigheder i hele Aarhus.
Nedenfor kan du gå på opdagelse i de mange muligheder.