Ta’ til Smilets By – Aarhus

 

by: Peekaboo blog

 

 

Du bliver mødt af denne gårdhave, som er stylet og indrettet af den talentfulde blomsterkunstner Tage Andersen.

Jeg var så heldig at bo i en af hotellets suiter…så der var dømt forkælelse i form af karbad og himmelseng…jeg havde det som blommen i et æg…jeg skulle arbejde lidt mens jeg var der, så det var fantastisk med plads til det og så i fuldstændig hjemlige omgivelser. Indretningen var holdt i den franske stil med antikviteter hentet hjem dernede fra, og film og teater plakater på væggene.

Stemningen på hotellet er ganske enkelt fantastisk for én som jeg…Jeg ELSKER personlig indretning og det har de virkelig formået at skabe på dette hotel. Personalet er hjælpsomme og meget venlige.

Så giv digselv den luksus at overnatte her og nyd det hele…gårdhaven, de smukke lokaler og det søde personale.