Villa Provence ligger i hjertet af Århus

Der er et bredt udvalg af oplevelser, som I kan afprøve når I besøger os.  Aarhus er ikke kun en storby med shopping.

Restauranter & caféer 

Fra Michelin restauranter til små caféer

Der er et stort udvalg af restauranter og caféer i Århus, og der dukker hele tiden nye steder op. Der er alt fra Michelin restauranter til små skjulte caféer i området lige omkring hotellet. Vi har vores favoritter, som vi meget gerne vil henvise dig til, så kom endelig og få anbefalingerne i receptionen.

Luskede vinbarer

Den utraditionelle aften

Hvis I er til hyggelige vinbarer, og små tapasretter, så er her 4 luskede, og lidt hemmelige gemmesteder.

Start på “Vindanmark” på Kystpromenaden 2. Her møder I hipsters og forstadsfruer i hyggelige rå omgivelser, og I får en stor vinoplevelse samt en lille haps.

 

“Pica Pica” på Vester Allé 15, er ærke spansk, og kan det med små tapasretter. Iøvrigt hyggelig placering ud mod Aarhus å.

 

“Vincaféen” i Borggade 14 er ubetinget byens hyggeligste sted at fundere over livet. De serverer ud over herlige vine også fine små tapas.

 

Enhver god aften sluttes af på “Svinbar” i Klostergade 62. Det er den mest cool og hyggelige vinbar uden for hovedstaden. Her serverer byens bedste sommalier Sabina vine fra hele verden.

Latinerkvarteret

Smalle gader fyldte med fristelser

Dette er den ældste del af Århus med huse helt tilbage fra 1500-tallet. Området har fået sit navn da det har samme stil og stemning som Latinerkvarteret i Paris, med de smalle brostensbelagte gader, små caféer, butikker og gallerier.