Påskeferie på villa provence

Med eksklusiv påskeoverraskelse på værelset

Kom til Aarhus i påsken og nyd det fantastiske forår på vores  intime og helt unikke boutique-hotel. Du finder vores lille oase ved Aarhus’ kanalområde midt i det pulserende byliv, men alligevel godt gemt. Træd ind i gårdhaven og oplev atmosfæren ændre sig, og lad roen og tid til forkælelse indfinde sig.

Vi tilbyder i hele påsken overnatning til vores bedste pris inklusiv vores signaturmorgenmad og en skøn påskeoverraskelse, der venter på værelset ved ankomst – en fransk favorit fra konditoren. Det betyder altså, at der er lagt op til ren forkælelse og skønne oplevelser allerede fra det øjeblik du åbner døren. Vi er til for at forskønne din påske og give dig en ekstraordinær hoteloplevelse. Derfor har vi nedenfor også samlet lidt ideer til, hvad du opleve i Aarhus i påskeugen.  

Påskeophold er gældende fra 31. marts – 10. april.

eksklusive påskegave

Som noget helt særligt står der en lille eksklusiv pakke på dit værelse med overraskelse fra konditoren.

Gratis morgenmad

Start dagen med vores økologiske og roste morgenmad, som du får med gratis ved at booke online.

Den bedste pris

Vi tilbyder skarpe påskepriser. Skulle du mod forventning finde en billigere pris andetsteds, matcher vi den naturligvis.

Besøg vores populære Tillidsbar

En unik baroplevelse

I vores lounge finder du “Tillidsbaren”, hvor du som gæst kan skænke et glas af husets vin, åbne en øl eller sodavand samt mikse din yndlingsdrink som var du hjemme i egen stue. Alt vi beder om er blot, at du skriver dit værelsesnummer på sedlen. 

Hotelbaren er altså en helt unik oplevelse. Når du har mikset din favorit kan du slå dig ned i de bløde sofaer til tonerne af fransk café-musik. 

 

Prøv vores signaturmorgenmad

Økologiske delikatesser

Når du booker direkte på vores hjemmeside, følger vores berømte signatur morgenmad altid med i dit ophold. Villa Provence har netop modtaget det Økologiske Spisemærke i Bronze, hvilket betyder, at 30-60% af alle spise- og drikkevarer er økologiske. 

Dette kommer særligt til udtryk i vores signaturmorgenmad, hvor størstedelen af alle elementer er økologiske. Du kan gå på opdagelse i morgenkortet nedenfor. 

Det sker i påskedagene

Aarhus er fuld af liv

Aarhus bugner af fantastiske muligheder for shopping, aktiviteter og kultur. Vi har samlet en lille oversigt nedenfor, hvor du kan få et overblik over lidt af de oplevelser, der dykkes ned i, i påsken. 

  • Påskehygge i den gamle by – læs mere her.
  • Kunsthal Aarhus Påskeudstilling – læs mere her.
  • Aros Kunst – læs mere her.
Vi glæder os til gøre din påske helt unik