valentinsophold

ROMANTIK I SMILETS BY

I år falder Valentinsdag på en mandag – men romantik forholder sig jo ikke til nogen bestemt ugedag, så vi har udarbejdet et romantisk valentinsophold med valgfri ankomst fra fredag den 11. februar til onsdag den 16. februar 2022. 

Selvom du ikke fejre Valentinsdag, er denne dag trods alt en god undskyldning for at sænke skuldrene og tage på forkælelsestur i smilets by – måske med din partner, bedste veninde eller et familiemedlem? Vi har skræddersyet et dejligt ophold i vores franske oase, hvor I bliver forkælet med kølig champagne, lækker chokolade, en dejlig overnatning og ikke mindst vores velrenommeret morgenmad dagen efter.

 

Photographer RUNI Photopop / Copyright VisitAarhus

OPLEVELSER I aarhus

Villa Provence er beliggende i hjertet af Aarhus – kun to minutters gang fra den pulserende gågade. Når I tager på valentinsophold, er der masser af muligheder for fantastiske storbysoplevelser.

I kan eksempelvis opleve det anerkendte kunstmuseum ARoS, og gå en tur i den farverige regnbue på taget af bygningen. Hvis I er mere til arkæologi og arkitektur, kan I tage på tur til Moesgaard Museum i Højbjerg, der byder på spændende arkæologiske og etnografiske udstillinger.

Hvis I er interesserede i bykultur, kan vi varmt anbefale Den Gamle By, der er verdens første museum for byernes historie – her kan I sammen tage på en spændende tidsrejse tilbage til byens gamle historie.

Derudover er Aarhus Teater også genåbnet med en lang række af spændende forestillinger. Fra den 10. februar 2022, kan I bl.a. opleve Shakespeares mesterlige kærlighedshistorie Romeo og Julie.

OPHOLDET INDEHOLDER

Vores romantiske valentinsophold indeholder:

  • Kølig champagne ved ankomst eller inden man tager ud at spise
  • Lækker valentin-chokolade fra Aalborg Chokoladen 
  • Overnatning i ét af vores hyggelige fransk-inspireret værelser
  • Vores velrenommeret morgenmad der serveres ved bordet 
 

Pris pr. person: fra 790,- i delt dobbeltværelse pr. nat. Der er desuden mulighed for at tilkøbe parkering i hotellets private gård. 

Ankomst er mulig fra fredag den 11. februar til onsdag den 16. februar.