• VILLA PROVENCES

    NYTÅRSMENU 2020

NYTÅRSMENU UD AF HUSET

FRA FAMILIEN BÜHLMANN

Hos Familien Bühlmann, som netop har overtaget Villa Provence, har vi gjort os umage for at lave en lækker nytårsmenu til dig og dine gæster. Vores dygtige køkkenchefer fra Hotel Scheelsminde og Nørre Vosborg, Christian og Benjamin, har sammensat en eksklusiv menu bestående af sæsonens bedste råvarer, og som noget nyt kan menuen også hentes på Villa Provence. Så kan du læne dig tilbage og nyde aftenen med dem du holder af.

Bühlmanns Nytårsmenu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, 4 retter, caviar og kransekage.
Du vælger, hvad der passer bedst til din nytårsfest.

I år skal I forkæles med en eksklusiv menu bestående af dansk sorthummer med tomat og piment, vesterhavstorsk med rødbeder og peberrod, dansk kalvemørbrad med morkler og trøfler og årets dessert som består af en mousse på hvid chokolade, lang peber og hertil lun solbærsauce.

Vi glæder os til at være en del af jeres nytårsfest.
Velbekomme!

Snacks

  • Champagnemarineret melon med violer og sort peber
  • Sprøde kyllingechips med trøffelcreme
  • Malt grissini med modnet serano og ostemayonnaise

Caviar

  • 10g caviar med pebret friskost, finthakket purløg og smørstegte briocherondeller

Forret 1

  • Pocheret dansk sorthummer med tomatsalat på friske, grillede og syltede tomater, basilikumsolie, urtemix og letrøget flødesauce på fløde 50% tilsmagt chipotle og piment
  • Hertil friskbagt surdejsbrød og smør

Forret 2

  • Nytårstorsk v. 2.0. Saltet vesterhavstorsk marmoreret i citrus med glaserede rødbedebrud, friterede kapers, syltede sennepskorn og fed peberrodssauce skilt med rødbedegastrik
  • Hertil friskbagt surdejsbrød og smør

Hovedret

  • Dansk kalvemørbrad med pure på stegte svampe, Pommes Anna med knoldselleri og brunet smør
  • Hertil syltede bøgehatte, trøffel og morkelsauce

Dessert

  • Mousse på hvid chokolade og lang peber dækket i mørk chokolade. Sprød sponge cake, krystalliseret chokolade og gelé på solbær og peber
  • Hertil lun bærsauce på ristede solbær

Petit four

  • Hjemmebagt kransekage dyppet i valrhona chokolade

VÆLG PAKKE

Pakke 1

Smagfuldt Nytår

  • Forret 2 (Nytårstorsk v. 2.0)
  • Hovedret
  • Dessert
  • Friskbagt surdejsbrød og smør

Pris 395,-

[button label=”Bestil Pakke 1″ link=”/frokostmenu/”]

Pakke 2

Gastronomisk Nytår

  • Forret 1 (Sorthummer)
  • Forret 2 (Nytårstorsk v. 2.0)
  • Hovedret
  • Dessert
  • Friskbagt surdejsbrød og smør

Pris 545,-

[button label=”Bestil Pakke 2″ link=”/frokostmenu/”]

Pakke 3

Nytårsoplevelsen

  • Snacks
  • Caviar
  • Forret 1 (Sorthummer)
  • Forret 2 (Nytårstorsk v. 2.0)
  • Hovedret
  • Dessert
  • Petit four
  • Friskbagt surdejsbrød og smør

Pris 995,-

[button label=”Bestil Pakke 2″ link=”/frokostmenu/”]

Benjamin & Christian

præsenterer

nytårsmenuen 2020

Nemt og bekvemt

Vores nytårsmenu er forberedt, så hver ret kræver et minimum køkkenindsats kort før servering. Du modtager en anretningsvideo, som guider dig igennem hver ret og sikrer en flot servering for dine gæster.

 

Menuen kan bestilles til minimum 2 kuverter og skal afhentes på Villa Provence den 31. december mellem kl. 12 og 14.

Vi ønsker at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hos os vil du opleve personlig service, for vi ønsker at få dig til at føle dig hjemme på

Villa Provence, selvom du er væk hjemmefra.

© Hotel Villa Provence | Fredens Torv 12 | DK 8000 Aarhus C | Tel +45 8618 2400 | hotel@villaprovence.dk