eksklusiv gourmet rundrejse

6 dage lang vip-rundtur i danmark

Igen i år er det muligt at komme på en eksklusiv rundrejse med Discovery Travel. Overnatningerne kommer til at foregå på Hotel d’Angleterre, Ruths Hotel og Villa Provence. Der er masser af luksusoplevelser på programmet – stjernekokke, 8-retters gourmetmiddage, kokkeskole, champagne, overdådige morgenbuffeter og romantiske suiter. I bliver transporteret mellem de forskellige hoteller og restauranter med vandfly. 

Vandfly
villa

romantisk & fransk atmosfære

VILLA PROVENCE I AARHUS

Det tredje stop på rundrejsen er vores kære Villa Provence. Her bliver I forkælet med to romantiske overnatninger i vores luksuriøse suite. Lad jer blive fortryllet af den franske stemning, der både kommer til udtryk i den provencalske indretning og de autentiske møbler og plakater fra Sydfrankrig. 

Begge dage på Villa Provence starter ud med vores berømte morgenkomplet, der serveres i den stemningsfulde café. Vi har udvalgt de bedste franske og middelhavsinspirerede delikatesser – og det kan tydeligt smages.  

Morgenmaden byder bl.a. på nymalet og friskbrygget kaffe, friskpresset juice, hjemmelavet müsli, friskbagt brød, pålægsdelikatesser, forskellige typer af oste og frisk frugt. 

GASTRONOMI MED WASSIM

frederikshøj i aarhus

Inden opholdet på Villa Provence for alvor begynder, skal I på Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus. Her har den anerkendte kok, Wassim, forberedt en overdådig frokost med champagne og vinmenu til jer. 

Wassim står i spidsen for Frederikshøj, der for sjette gang i træk har modtaget en Michelin stjerne i Michelins Nordic Guide. Restauranten serverer moderne kogekunst på højeste niveau. Stilen er nytænkende, vibrerende og der er altid fokus på årstidens bedste råvarer. 

Michaud2

gourmet med selveste michel michaud

kokkeskole med køkkenlegenden

I løbet af opholdet på Villa Provence kommer den franske køkkenlegende, Michel Michaud helt eksklusivt til Aarhus for at deltage i kokkeskole. Sammen med jer vil han kokkere en skøn 3-retters middag, hvorefter resultatet nydes med tilhørende vine. 

Michel Michaud er bl.a. kendt for at bringe fransk cuisine til Danmark, og har været køkkenchef på anerkendte restauranter såsom Søllerød Kro, Falsled Kro og Kong Hans Kælder. Michel har modtaget flere Michelin stjerner – både da han drev sin egen restaurant i Frankrig, men også efterfølgende på Søllerød Kro i Danmark.