Skarpe efterårspriser på overnatning
inkl. morgenmad

brug efterårsferien i aarhus

Bladene falder af træerne,  varm kakao i gårdhaven og en god nats søvn nætter. Brug efterårsferien i Smilets By og snup en dejlig overnatning på vores charmerende boutiquehotel. Hele efteråret har vi skarpe priser på overnatning inkl. morgenmad. 

Aarhus bugner af spændende seværdigheder og aktiviteter hele efteråret – nedenfor kan du gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder. 

gratis morgenmad

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Villa Provence har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i Bronze af Fødevarestyrelsen. Det betyder, at 30-60% af alle hotellets føde- og drikkevarer er økologiske. 

Dette kan tydeligt ses på vores signaturmorgenmad, hvor langt størstedelen af råvarerne er økologiske. Du kan blandt andet glæde dig til at smage økologisk fairtrade-kaffe lavet af Pacamara-bønnen, økologisk græsk yoghurt og frugt, økologisk spejlæg, 3 slags økologiske brød og meget mere. 

nyd gårdhaven

I vores charmerende gårdhave bag hotellet sænker roen sig, når du lader dig sænke ned i den   lille stemningsfulde oase. Her kan du sætte dig godt til rette i én af de hyggelige kroge og nyde en dejlig kop kaffe og roen bag Aarhus pulserende gader. 

Det sker i Aarhus

Hele efteråret kan du opleve spændende events og seværdigheder i hele Aarhus.
Nedenfor kan du gå på opdagelse i de mange muligheder.